Hoe werkt het?

Als eerste kom je voor een intake gesprek om nader kennis te maken. In dat gesprek bespreken we wat je al geprobeerd hebt en waarom dat niet tot een blijvend resultaat heeft geleid. Ook kijken we naar algemenere zaken, die in jouw leven belangrijk zijn (geweest).

Behandelplan

Aan de hand van de door jou verstrekte informatie, maak ik dan een op jouw lijf en leven geschreven behandelplan. In de tweede sessie bespreken wij dit plan en kun je beslissen of dit jouw traject naar blijvend succes gaat zijn.

Geen dieet

In dit voor jou geschreven plan, kan er gebruikt worden gemaakt van diverse coachingstechnieken. Je begint dus niet met een dieet, maar we zorgen eerst dat je jezelf gelukkiger voelt in je huidige lijf. Verderop in je traject, zal ik als voedingsdeskundige je huidige eetgewoonten bekijken. Samen maken we dan resultaatgerichte aanpassingen die naadloos in jouw leven passen. Als je gelukkiger in je lijf zit, zijn nieuwe gewoonten en een nieuwe lijfstijl makkelijker te realiseren. Geen strijd op wilskracht meer, maar een logisch gevolg. Zo kun je gezond en gelukkig met jezelf en je lijf in het leven staan.


 'Geen strijd op wilskracht, maar een logisch gevolg'